Reclame & Belettering

Reclame & Belettering

Belettering is een reclamevorm die wordt toegepast door bijvoorbeeld het plakken van vinyl op verschillende ondergronden. De meest voorkomende toepassingen van belettering zijn voertuigen of bedrijfspanden bestickeren. Belettering kan een permanente reclame-uiting zijn, maar het kan ook voor tijdelijke aanbiedingen of acties aangebracht worden op ramen van winkels of kantoorpanden.

Reclame op een auto of bedrijfspand, of uiteraard een reclamebord is nog steeds een hele effectieve manier van reclame maken. Hoeveel mensen lopen er langs uw winkel? Hoeveel weggebruikers en voorbijgangers zien uw bedrijfsauto rijden? Het is een gemiste kans als u deze mensen niet vertelt wie u bent en wat u doet.

Wij kunnen vrijwel alles creëren om uw bedrijfspand te laten opvallen. Lichtreclame is daar een mooi onderdeel van, evenals contour gefreesde letters of logo’s.

De beste wijze van reclame? Laat dat aan ons over, wij hebben de kennis en kunnen alle materialen leveren en professioneel monteren. Dat is ons vak.
Bent u overtuigd van de kracht van reclame voor uw onderneming? Neem dan contact op met Stick-r, wij maken graag opvallende reclame voor U of Uw bedrijf.

Koffie?

U bent van harte welkom bij ons om uw wensen te bespreken.
Onder het mom van een heerlijke kop koffie kunt u rustig zitten en meekijken op een groot scherm als wij het ontwerp maken.
Zodoende kunnen we samen een ontwerp maken.

 

Waarom Stick-r?

Stick-r heeft zowel van het ontwerptraject als van het productieproces de kennis en ervaring om hoogwaardige kwaliteit belettering te kunnen garanderen. U zult dus niet teleurgesteld worden met verkleurende of loslatende belettering. Van een simpele reclamebord tot bijvoorbeeld een volledig ingepakte auto met reclame, wij doen het met plezier voor U!

Bent u op zoek naar een specifieke vorm van belettering? Of wilt u advies van iemand met de juiste kennis en ervaring in belettering? Neem dan contact met ons op.

Mogelijkheden:

  • Voertuig belettering / wrappen
  • Bedrijfspand belettering
  • Reclameborden
  • Gevelreclame
  • Lichtreclame
  • Gefreesde logo’s en teksten
  • Kleding bedrukken
  • Flyers
  • Spandoeken

Meer weten over Reclame en Belettering?

Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan

Offerte aanvragen