Wat is belettering?

Belettering is een reclamevorm die wordt toegepast door het plakken van vinyl op verschillende ondergronden. De meest voorkomende toepassingen van belettering zijn die van autobelettering (voertuigbelettering) of winkelbelettering. Belettering kan een permanente reclame-uiting zijn, maar kan ook voor tijdelijke aanbiedingen of acties aangebracht worden op ramen van winkels of kantoorpanden.

Reclame op een auto of bedrijfspand, of uiteraard een reclamebord  is nog steeds een hele effectieve manier van reclame maken. Hoeveel mensen lopen er langs uw winkel? Hoeveel weggebruikers en voorbijgangers zien uw bedrijfsauto rijden? Het is een gemiste kans als u deze mensen niet vertelt wie u bent en wat u doet.

De beste wijze van beletteren? Laat dat aan ons over, wij hebben de kennis en kunnen alle materialen leveren en professioneel monteren. Dat is ons vak.

Bent u overtuigd van de kracht van belettering? Neem dan contact op met Stick’R, wij maken graag opvallende reclame voor U of Uw bedrijf.

 

Mogelijkheden:

  • Voertuigen bestickeren / wrappen
  • Bedrijfspand bestickeren
  • Reclameborden
  • Gevelreclame

Waarom Stick’R?

Stick’R heeft zowel van het ontwerptraject als van het productieproces de kennis en ervaring om hoogwaardige kwaliteit belettering te kunnen garanderen. U zult dus niet teleurgesteld worden met verkleurende of loslatende belettering. Van een simpele reclamebord tot bijvoorbeeld een volledig ingepakte auto met reclame, wij doen het met plezier voor U!

Bent u op zoek naar een specifieke vorm van belettering? Of wilt u advies van iemand met de juiste kennis en ervaring in belettering? Neem dan contact met ons op.